what a lovely wedding by Fathinz

everything flowers, beautifully yours..

Alhamdulillah, kami menang PELAMIN TERCANTIK di Pameran Pengantin 2011, Ampang Point 7-9 Januari 2011

6 Comments

salam semua..

kepada bakal2 pengantin yang masih belum ke Ampang Point, haa jom lah datang.. dan sudi sudikan lah berkunjung ke booth kami..

mimi, staff yang sangat berdedikasi..

ada cupcake and wedding cake by Ateen, ilovecupcake.blogspot.com,

photography by popmywedding

hehe. kalau nak dtg jumpe fathin, call tau. sebab kalau fathin takde kat booth tuh, means tgh duk melayan anak anak ;p

rugi tau kalau tak datang.. sebab kami menang PELAMIN TERCANTIK..!!

paling rugi tentulah kalau tak dapat tgk gubahan sireh junjung satu meter yang fathin gubah..!

love,

fathinz

013-2002031

whatalovelyweddingbyfathinz at gmail dot com


About these ads

Author: fathinz

living a simple life. i a mom of 3. I create beautiful events and flowers. My kids are homeschoolers. all profit goes to their homeschooling fund.

6 thoughts on “Alhamdulillah, kami menang PELAMIN TERCANTIK di Pameran Pengantin 2011, Ampang Point 7-9 Januari 2011

  1. u r so lucky fathin. mana2 pergi menang hadiah. but bukan luck semata-mata kan? it’s hardwork and dedication as well.

    go fathin go.

    i support you dari sini.

  2. assalamualaikum…..
    saya tetarik dgan gubahan bunga hantaran awk

  3. salam, thanks for ur comment. fathin dah try email asraf. tapi failed. betul ke email add tuh

  4. Pingback: Work Hard, Pray Harder

  5. kak fathinz, pelamin saya masuk senarai tak?
    HEHEHE.
    next pameran kalau nak picts nanti sy anta zip file kat akak tau.
    :)

  6. salam, kalau untuk pelamin di johor ambil tempahan x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 48 other followers