Alhamdulillah, kami menang PELAMIN TERCANTIK di Pameran Pengantin 2011, Ampang Point 7-9 Januari 2011

salam semua..

kepada bakal2 pengantin yang masih belum ke Ampang Point, haa jom lah datang.. dan sudi sudikan lah berkunjung ke booth kami..

mimi, staff yang sangat berdedikasi..

ada cupcake and wedding cake by Ateen, ilovecupcake.blogspot.com,

photography by popmywedding

hehe. kalau nak dtg jumpe fathin, call tau. sebab kalau fathin takde kat booth tuh, means tgh duk melayan anak anak ;p

rugi tau kalau tak datang.. sebab kami menang PELAMIN TERCANTIK..!!

paling rugi tentulah kalau tak dapat tgk gubahan sireh junjung satu meter yang fathin gubah..!

love,

fathinz

013-2002031

whatalovelyweddingbyfathinz at gmail dot com


About these ads

6 thoughts on “Alhamdulillah, kami menang PELAMIN TERCANTIK di Pameran Pengantin 2011, Ampang Point 7-9 Januari 2011

  1. u r so lucky fathin. mana2 pergi menang hadiah. but bukan luck semata-mata kan? it’s hardwork and dedication as well.

    go fathin go.

    i support you dari sini.

  2. Pingback: Work Hard, Pray Harder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s