Cradle, Buaian : Majlis Aqiqah Hadeera Hayfa

hiasan cradle, buaian majlis aqiqah pink purplealhamdulillah, 

masa fathin buat kenduri aqiqah utk Al Rayyan, fathin baru 7 hari bersalin.. nk sangat decor utk anak sendiri, tp mana lah larat kan masa tuh.. baby rayyan pun keluar tetibe, awal 3 minggu.. so bile fizah, a good fren of mine called mintak decor kan buaian utk majlis baby hadeera, fathin sgt excited walaupun rasa macam tak sempat.. drive from JB kul 8 mlm, both hubby and i penat sangat so banyak kali tidor kat R&R.. last2 kul 530 baru sampai Klang, terus decor kan utk majlis nih. Kelam kabut jugak sbb kul 9 pagi ade event sekolah lama.. but alhamdulillah, buaian Hadeera sangat cantek.. Fizah suke, mak tok Hadeera pun suke.. insyaAllah ade rezeki and ade permintaan, fathin nak custom design buaian utk majlis2 aqiqah selepas ini.. anyone interested..?

One thought on “Cradle, Buaian : Majlis Aqiqah Hadeera Hayfa

  1. hi i minat aa kreativiti u kalau mintak u design boleh ke tapi sudah ada buai please reply ek your quo..i nak urgent ni sangat last minute….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s