our white beauty..~

salam semua, 

maaf sangat sangat sangat, fathin lama tk update.. ini adalah kerana fathin a bit down.. kerana kereta kesayangan encik suami dan saya yang baru berusia 7bulan, telah dicurik.. bersama2 dgn stroller anak, car seat, jam hantaran kawen yg nk tukar tali, dan mcm2 lagi..


we only have like 3 or 4 pix of us with the car.. yg nih kat our old school, tempat cintan cintun dulu..

Alhamdulillah, syukur sangat, dulang hantaran dalam boot dah selamat send ke pengantin few days earlier.. kalau tak, mmg nangis lah kan ramai dah book utk wedding.. doakan semoga fathin dapat rezeki yg lebih baik ya.. skrg takde kereta, mmg agak menyeksakan lah jugak.. but hidup mesti terus.. insyaAllah next week ade pelamin and wedding..! love it..!

love, 

fathin

4 thoughts on “our white beauty..~

  1. Bersabarlah fathinz..semoga kereta Fathinz akan ditemukan semula..Tak sabar mennati buah tangan dari Fathinz..Wish U all d best..Tahniah for new baby..Girl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s