{ rental } Dulang hantaran hitam + putih utk disewa


Alhamdulillah, banyak enquiry fathin dapat for dulang hantaran nih.. Maaf kalau fathin lambat reply email, as fathin stil in my confiment, baru 22 hari.. berpantang sorg2 with 2 small kids agak membataskan banyak aktiviti.. Syukur client2 fathin banyak yg sabar dan memahami.. thanks dear.. sbnrnye price dulang hantaran rose hitam dan putih nih ade kat bhgian rental, but fathin update again as ramai yg email tanya.. Dulang nih material dia besi, size diameter around 11inch..sangat cantek, dah tak perlu alas.. cun kalau gune fresh flower.. so kalau nk sewa, email fathin with date nikah and sanding yer.. kalau nk tau date available atau tak, ade dekat ‘calendar’ yer.. ade few yg fathin perlu update..

price, RM30 each, kalau sewa 9 , RM250.. kalau 11 , RM300..

Available : Hitam (11) Putih (9) 

Love, 

fathinz

fathincantique at gmail dot com

0132002031

11 thoughts on “{ rental } Dulang hantaran hitam + putih utk disewa

  1. cantik sgt…saya dah emel da pun…-:) t akak tlg reply yer..thanks…-:) tp kat emel tue sya juz tnya hitam je tp rasa cm nak sewa hitam n putih…pape t akak reply kat emel kita.k…thanks-:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s