{ door gift } paperbag, paperbag..!

 

sila maafkan kanak2 cute yang nk tolong mama dia shoot nih..

paperbags anyone..? haa.. paperbag nih cam goreng pisang panas tau. pengantin blum berarak dah nak abis.. smpai pengantin call nak print lagi utk sedara2.. series finishing dia cantek..

210mm(Hight) x 140mm(Width) x 65mm(Depth) 

boleh pilih either nak finishing matte laminate, gloss laminate or uv varnish..

May-June offer..! RM1.50 each for 1000 pcs, RM1.20 for 2000 prints.

min 250pcs..

email me for quotations ok..!

9 thoughts on “{ door gift } paperbag, paperbag..!

  1. cantik…sukala…bleh email quo x…utk 500’s paper bag…tp sy org kedah…y classic theme…
    tema warna pink…

  2. hi…i very2 intersted wt ur paper beg deco tu…tp i just nak cari yg bajet rendah ader tak…just ader corak2 sikit jer pun takpe takyah print any pic..just ikut tema colour red black! nak order tuk kuantiti 1000 ni ader tak yg harga dlm RM0.35 satu? just asking if not available is ok!

  3. salam dear, thanks for your comment… alamak tapi takde lah.. paperbeg nih price sama je cume the more u print lagi murah.
    rasanya kalau beli yang dah siap kat kedai pun dekat2 seringgit jugak.. do come to my showroom, kite leh citer awk leh tgk sample2 lain lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s