{ photography } Neteza’s engagement

salam everyone,

sorry for the long silence. yang sebetulnya, fathin amat amat sibuk dengan kehidupan seharian. duduk rumah jaga dua anak kecil, macam tak terhandle jugak.. now baby Jannah dah 4 bulan, sudah boleh bernafas lega sikit.. ini gambar sebulan lepas. dah lama juga fathin tak shoot.. sekali sekala pegang camera, lepas rindu.. dan ini adalah hasilnya..

Engagement ni dekat Jb, so saya takde masaalah anak2 semua ikot dan papa diorg bawak jalan2 sementara saya bertugas.. Majlis Neteza sangat sweet and simple. semuanya pastel dan saya sangat suka.. Kahwin nanti jangan lupa jemput ya..!

Love,

fathinz

fathinzcantique@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s