semoga tahun baru menjanjikan kebahagian buat kamu semua, dan owh ya. hantaran purple pink.

salam sayang buat pengunjung whatalovelywedding..!

sekejap je masa berlalu. harituh baru je tahun 2004, sekarang dah 2011.

Alhamdulillah sudah lebih 7 thn meraikan pengantin, bermula dari photographer org kahwin, kepada penggubah hantaran org kahwin, kemudian sendiri berkahwin, dan sekarang, merancang perkahwinan orang yang nak kahwin. indah kan! Tahun baru ini, dimulakan dengan azam mahu update blog selalu..! ya mari doakan azam tuh menjadi kenyataan ok! juga, ada sesuatu yang indah bakal berlaku dalam bulan ini.. nanti fathin bagitau k..

buat masa nih, mari nikmati keindahan bunga rose yang sangat wangi nih. masa gubah nih, tak berenti2 fathin cium bunga nih. dah lah cantik, wangi plak tuh.

gubahan hantaran buat intan dan suami, Masjid Wilayah, 26 disember 2010.

sempena mood bulan birthday dan bulan anniversary nih, fathin akan announce pakej2 baru 2011.. jugak harga yang istimewa untuk khidmat wedding planning.. ;p

owh dan jangan lupe, untuk sapa2 nak jumpe fathin, boleh datang ke Pameran Pengantin 2011, kat Ampang Point. Jumaat sampai Ahad nih, 7-9 Jan 2011. Booth Pelamin Hati. Datang tau! Bawak bestfren, boyfriend, tunang, mak, ayah, mama, papa, nenek, adik beradik sume sekali ok!

Jangan lupe untuk SUKA kami di Mukabuku..! WHATALOVELYWEDDING BY FATHINZ

Love,

fathinz

owh, and my NEW EMAIL ADDRESS :

whatalovelyweddingbyfathinz [at] gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s