items for rental

salam dear all,
this are few items available for rent..

DULANG HANTARAN – WHITE / BLACK
dulang hantaran white for rent


Dulang hantaran hitam : RM30 each.

DULANG TEMBAGA , BEKAS LETAK CHEQUE, BEKAS CINCIN


bekas cincin, cheque holder, dulang tembaga. RM50 each.

BANTAL NIKAH- SET OF TWO

RM50 per set of two

CARPET

and carpet cream nih jugak, size 10 feet.. actually kalau engage fathin utk decor pelamin, fathin mmg provide carpet nih for free..
so tk perlu susah2 lagi utk carik carpet tambahan utk rumah pengantin..

pls email me for detail price ya..

fathinmdnor at gmail dot com

013-2002031

37 thoughts on “items for rental

  1. Sis Fathinz..
    Gimme a quotation pliz…
    For sewa dulang hitam + decoration hantran but xpayah fresh flowers.. gune artificial jer..
    tq..

  2. leh tanya untuk sewa dulang hitam dan gubahan hantaran sekali guna artifical flower berape?? plz..reply

  3. brapa charge gubahan hantaran mcm gmbr ni.. bg quotation if guna artificial flower or fresh flower.. thanks

  4. Salam, Kak Fathin…..

    kak Fathin ada jual bekas cincin x?
    yg simple²…ada ker?& klu ada, brp RM nyer?
    @akak ada tau kat mana ada jual bekas cincin yer?untuk majlis bertunang abg sy…

  5. salam..

    kak fathinz..boleh bg quaotation bagi pakej baju nikah+bj sanding+berinai+pelamin+blk pngantin+make up.more proper to warne lembut.kuning cair+white@silver,pink@light purple+black..atau akak ada colour yg sesuai utk sy coz sy kulit hitam2 manis..
    tq…

  6. salam..kak fathin.
    nak tanya.. akak ade jual tak dulang hantaran yang hitam tu? cantiklah..
    kalau akak ade jual,saya nk beli.. atau akak tahu kt mana ade jual,informla saya… thank u..

  7. Salam, akak ada white carven tray tuk disewa x? if u do, bole bg quotation tuk 8 biji both fresh and artificial flowers..thanxx

  8. Salam, i minat la dulang hitam tu & berhajat nak sewa 13/7/2010. Bole bagi quotation.. i ingat nak sewa 7 dulang TQ

  9. salam…
    sy berminat utk dapatkan harga sewaan untuk dulang berwarna hitam..
    Bilangan dulang lebih dr 10 biji..
    tQ!

  10. Dear,

    I berminat la nak beli or sewa dulang warna hitam tu..berapa harganya eyh..My engagement day bln 12..i nak 9 dulang. boleh tak email kat i..
    u bagi quotation for both eyh..

  11. Salam Cik Fathin.

    Saya Hanan dari Ampang.

    Saya nak tanya tentang sewaan dulang hantaran putih berbunga RM30/each untuk kegunaan nikah pada 26.2.2012. Saya perlukan 9 dulang kesemuanya. Still available ke Cik Fathin?.

  12. salam,
    nak tanya pasal dulang blackrose tu….kalu nak beli boleh x?sy nak dlm 9 dulang…nak pakai utk kawin bulan 6 ni…harap sgt boleh dptkan…:) TQ

  13. salam akak..kalau saya nak beli dulang roses yg white color tu available lg tak?saya keja di penang..sngt2 berminat dgn cara gubahan akak..tp jauh…hehe kenduri di kelantan nanti…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s