{ hantaran } Purple white hantaran, from Nik to Elly

salam everyone.. lama fathin tak gubah hantaran.. ada jugak few jobs tapi Aishah yang handle, dan malangnya dia takde camera. so fathin masih menunggu pix dari pengantin2 yang lain.. untuk Elly dan Nik, fathin datang sendiri dari JB sebab dah gian nak menggubah.. so ini adalah hasilnya..

Love it..? Email me ya.. Hantaran fresh flower starts from RM85 satu dulang..

fathinz

fathinzcantique@gmail.com

013-2002031

Advertisements

{ photography } Neteza’s engagement

salam everyone,

sorry for the long silence. yang sebetulnya, fathin amat amat sibuk dengan kehidupan seharian. duduk rumah jaga dua anak kecil, macam tak terhandle jugak.. now baby Jannah dah 4 bulan, sudah boleh bernafas lega sikit.. ini gambar sebulan lepas. dah lama juga fathin tak shoot.. sekali sekala pegang camera, lepas rindu.. dan ini adalah hasilnya..

Engagement ni dekat Jb, so saya takde masaalah anak2 semua ikot dan papa diorg bawak jalan2 sementara saya bertugas.. Majlis Neteza sangat sweet and simple. semuanya pastel dan saya sangat suka.. Kahwin nanti jangan lupa jemput ya..!

Love,

fathinz

fathinzcantique@gmail.com