Alhamdulillah, kami menang PELAMIN TERCANTIK di Pameran Pengantin 2011, Ampang Point 7-9 Januari 2011

salam semua..

kepada bakal2 pengantin yang masih belum ke Ampang Point, haa jom lah datang.. dan sudi sudikan lah berkunjung ke booth kami..

mimi, staff yang sangat berdedikasi..

ada cupcake and wedding cake by Ateen, ilovecupcake.blogspot.com,

photography by popmywedding

hehe. kalau nak dtg jumpe fathin, call tau. sebab kalau fathin takde kat booth tuh, means tgh duk melayan anak anak ;p

rugi tau kalau tak datang.. sebab kami menang PELAMIN TERCANTIK..!!

paling rugi tentulah kalau tak dapat tgk gubahan sireh junjung satu meter yang fathin gubah..!

love,

fathinz

013-2002031

whatalovelyweddingbyfathinz at gmail dot com


Advertisements

jumpe kami di pameran pengantin 2011, ampang point. datang tau!

This slideshow requires JavaScript.

salam buat semua..

buat kawan2, dan bakal2 pengantin.. jgn lupe datang ke Ampang Point tau.. utk Pameran Pengantin 2011. ada lagi esok dan lusa.. mari memeriahkan booth kami, whatalovelywedding.com dan PELAMIN HATI.

haa, nanti boleh tgk booth kami yang menang pelamin tercantik.
dan gubahan hantaran sireh junjung fathin yang tingginya hampir satu meter tau!

semoga tahun baru menjanjikan kebahagian buat kamu semua, dan owh ya. hantaran purple pink.

salam sayang buat pengunjung whatalovelywedding..!

sekejap je masa berlalu. harituh baru je tahun 2004, sekarang dah 2011.

Alhamdulillah sudah lebih 7 thn meraikan pengantin, bermula dari photographer org kahwin, kepada penggubah hantaran org kahwin, kemudian sendiri berkahwin, dan sekarang, merancang perkahwinan orang yang nak kahwin. indah kan! Tahun baru ini, dimulakan dengan azam mahu update blog selalu..! ya mari doakan azam tuh menjadi kenyataan ok! juga, ada sesuatu yang indah bakal berlaku dalam bulan ini.. nanti fathin bagitau k..

buat masa nih, mari nikmati keindahan bunga rose yang sangat wangi nih. masa gubah nih, tak berenti2 fathin cium bunga nih. dah lah cantik, wangi plak tuh.

gubahan hantaran buat intan dan suami, Masjid Wilayah, 26 disember 2010.

sempena mood bulan birthday dan bulan anniversary nih, fathin akan announce pakej2 baru 2011.. jugak harga yang istimewa untuk khidmat wedding planning.. ;p

owh dan jangan lupe, untuk sapa2 nak jumpe fathin, boleh datang ke Pameran Pengantin 2011, kat Ampang Point. Jumaat sampai Ahad nih, 7-9 Jan 2011. Booth Pelamin Hati. Datang tau! Bawak bestfren, boyfriend, tunang, mak, ayah, mama, papa, nenek, adik beradik sume sekali ok!

Jangan lupe untuk SUKA kami di Mukabuku..! WHATALOVELYWEDDING BY FATHINZ

Love,

fathinz

owh, and my NEW EMAIL ADDRESS :

whatalovelyweddingbyfathinz [at] gmail.com