{ rental } Dulang hantaran hitam + putih utk disewa


Alhamdulillah, banyak enquiry fathin dapat for dulang hantaran nih.. Maaf kalau fathin lambat reply email, as fathin stil in my confiment, baru 22 hari.. berpantang sorg2 with 2 small kids agak membataskan banyak aktiviti.. Syukur client2 fathin banyak yg sabar dan memahami.. thanks dear.. sbnrnye price dulang hantaran rose hitam dan putih nih ade kat bhgian rental, but fathin update again as ramai yg email tanya.. Dulang nih material dia besi, size diameter around 11inch..sangat cantek, dah tak perlu alas.. cun kalau gune fresh flower.. so kalau nk sewa, email fathin with date nikah and sanding yer.. kalau nk tau date available atau tak, ade dekat ‘calendar’ yer.. ade few yg fathin perlu update..

price, RM30 each, kalau sewa 9 , RM250.. kalau 11 , RM300..

Available : Hitam (11) Putih (9) 

Love, 

fathinz

fathincantique at gmail dot com

0132002031

Advertisements

our white beauty..~

salam semua, 

maaf sangat sangat sangat, fathin lama tk update.. ini adalah kerana fathin a bit down.. kerana kereta kesayangan encik suami dan saya yang baru berusia 7bulan, telah dicurik.. bersama2 dgn stroller anak, car seat, jam hantaran kawen yg nk tukar tali, dan mcm2 lagi..


we only have like 3 or 4 pix of us with the car.. yg nih kat our old school, tempat cintan cintun dulu..

Alhamdulillah, syukur sangat, dulang hantaran dalam boot dah selamat send ke pengantin few days earlier.. kalau tak, mmg nangis lah kan ramai dah book utk wedding.. doakan semoga fathin dapat rezeki yg lebih baik ya.. skrg takde kereta, mmg agak menyeksakan lah jugak.. but hidup mesti terus.. insyaAllah next week ade pelamin and wedding..! love it..!

love, 

fathin

Alhamdulillah.. whatalovelywedding.com, dalam InTrend

50 BLOG MALAYSIA PALING MENARIK PILIHAN INTREND

Fathin tau pasal article nih dari blog kawan2 mom and baby.. tp tak sangka plak, esoknye my future client msg kat FB bgtau ade feature bahagian PERKAHWINAN.. 

Tak sempat nk update blog, dah doc bgtau kena masuk labour room plak.. 😛

Di kesempatan ini, fathin nk ucap thanks sangat sangat utk semua viewer blog nih.. Thanks for the support..!

Fathin berazam utk berusaha lebih lagi, memberi yg terbaik to all of u.. Fathin sedang in confinement, but insyaAllah fathin akan cube reply email2 sikit2 yer.. do sms me for faster response.. fathin tau ade few emails yg fathin stil hutang blum reply.. insyaAllah fathin akan reply asap yer.. 

love,

fathin

013-2002031

fathinzcantique at gmail dot com

{ pelamin } Pelamin akad nikah for Baity

Salam sayang everyone..


Nih some of the beautiful pix of Baity’s akad nikah, captured by the unofficial photographer, Nadzri.. More pix, here..

As Fathin sedang menunggu hari utk deliver baby, this pelamin akad nikah done by my sis,  Aishah and Asma’a.. really love the colour..

If ur interested, do email me,
fathinzcantique at gmail dot com
0132002031

Lots of love,
fathinz

{real wedding} Balkidz and Zahir – 5 Disember 2009

Salam everyone, maaf sangat2 lama tk update, i’m 37 weeks pregnent rite now.. penyakit M tuh asyik datang je..tp demi brides-to-be yg email fathin mintak update blog, insyaAllah.. fathin akan cuba sedaya boleh yer.. Fathin penah upload pix pelamin and hantaran for Balkidz, but this time, fathin dah dapat pix from the bride.. so best lah skit, ade gmba pengantin baru lah aci kan..

bunga tangan for balkidz


Balkidz also share the preparation and wedding experience kat blog dia, have a look ok..!
photography by WHITESIGNATURE RESOURCES..

utk yg berminat, do email or text me ya..
fathinzcantique at gmail dot com
0132002031

love,
fathin